INDHENT TILBUD ONLINE VED AT UDFYLDE VORES FORMULAR

Prisgaranti


 

Prisgarantien træder i kraft, hvis du modtager et billigere tilbud, der i øvrigt er sammenligneligt med vores. Det skal som minimum indeholde de samme fordele, som du har hos Flex Facility Service. Forudsætningen er, at den tilbudsgivende ikke har fået aktindsigt i vores priser og arbejdsplaner.

VIL DU HØRE MERE OM VORES PRISGARANTI PÅ SÅ RING TIL OS PÅ Tlf. 3216 5500 ELLER BENYT KONTAKTFORMULAREN TIL HØJRE

 

Tilfredshedsgaranti

Flex Facility Service er stolte af – som en af de få virksomheder i Danmark – som tilbyder både nuværende, og kommende kunder tilfredshedsgaranti på nogle opgaver. For os som virksomhed er kundens mening vigtigere end alt andet, og vi har derfor udviklet vores helt egen og unikke garantiordning.

Det betyder tilfredshedsgarantien

Vi gør altid vores bedste – og endda lidt mere. Men på trods af det kan der stadig ske menneskelige fejl. Dem retter vi naturligvis altid op på, så hurtigt som overhovedet muligt. Og hvis du stadig ikke er tilfreds, krediterer vi dig for det udførte arbejde. Uden diskussion. Via Døgnservice kan du altid få fat på en ledende medarbejder, som på stedet kan sørge for, at problemet bliver løst med det samme. Nemt og bekvemt for dig – og med garanti for fuld tilfredshed.

 

100% tilfredshedsgaranti

VIL DU VIDE MERE OM VORES TILFREDSHEDSGARANTI? SÅ KONTAKT OS ENTEN PÅ Tlf. 3216 5500 ELLER MED FORMULAREN TIL HØJRE